Aderlating voor Duitsland richting EURO 2020: Hij kan het EK vergeten

Aderlating voor Duitsland richting EURO 2020: "Hij kan het EK vergeten"

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 16:15ma 21-10-2019 om 16:15

Een enorme aderlating voor Bayern München en Duitsland. Het seizoen van Niklas Süle lijkt erop te zitten en ook het EK 2020 halen is haast een utopie voor de Duitse stopper.

Dat bevestigt Bayern-voorzitter Uli Hoeness in aanloop naar de Champions League-wedstrijd van Bayern München tegen Olympiakos. Süle viel afgelopen zaterdag tegen Augsburg (2-2) al na zo'n tien minuten spelen uit met een scheur in de voorste kruisband van zijn linkerknie. Al snel werd er duidelijk dat Süle meteen onder het mes moest. "Het is een totale ramp, een drama! Hij moet zich nu richten op het nieuwe seizoen. We moeten hem allemaal helpen", verzuchtte Hoeness.

Süle liep eerder bij Hoffenheim al een vergelijkbare blessure op, en moest nu dus opnieuw geopereerd worden. Hoeness is duidelijk. "Hij kan het EK vergeten. Het seizoen is over voor hem." De voorzitter voegde er meteen aan toe dat Bayern geen vervanger zal aantrekken in de winter. Zomeraankopen Lucas Hernandez en Benjamin Pavard vullen naar alle waarschijnlijkheid de posities centraal achterin in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws