Selectie Club Brugge voor Paris Saint-Germain: geen plaats voor Diagne

Selectie Club Brugge voor Paris Saint-Germain: geen plaats voor Diagne

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 14:14ma 21-10-2019 om 14:14

Club Brugge hoopt haar stunt tegen Real Madrid (2-2) dinsdagavond een vervolg te geven tegen de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Club-trainer Philippe Clement heeft 22 spelers geselecteerd voor het onderonsje met het sterrensensemble uit Parijs.

De vraag is hoe Clement de afwezigheid van Ruud Vormer op gaat vangen. Vormer kreeg in Bernabeu vlak voor tijd een rode kaart, waarna hij verhaal ging halen bij de arbiter. Volgens de UEFA ging hij daarbij met zijn bewoordingen te ver. Het gevolg: Vormer moet de komende drie poulematchen in groep A missen.

Gezien de situatie zal het Clement veel deugd doen dat hij Eder Balanta maandagochtend mocht verwelkomen op de laatste training. Balanta is in principe de meest logische vervanger voor Vormer, al valt het af te wachten wat Balanta op fysiek vlak kan. Negentig minuten zijn hoe dan ook uitgesloten. Clement heeft er in ieder geval een belangrijke optie erbij.

Wie niet van de partij is, is Fede Ricca. De Spaanse linksback is niet op tijd hersteld. Spits Mbaye Diagne zit net als voor het duel met Royal Excel Moeskroen (0-1 winst) evenmin bij de groep. Thibault Vlietinck zat in Henegouwen nog op de bank, maar is voor komende dinsdag buiten de boot gevallen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws