'Vercauteren voert meteen veranderingen door op de bank van Anderlecht'

'Vercauteren voert meteen veranderingen door op de bank van Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 12:15ma 21-10-2019 om 12:15

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 om 12:52ma 21-10-2019 om 12:52

De komst van Frank Vercauteren bij RSC Anderlecht heeft voor grote veranderingen gezorgd. Niet alleen op het veld, maar ook er net naast. Zo zag de bank er opvallend anders uit.

De voorbije weken puilde de staf van Anderlecht uit met verschillende spelers. Als we Vincent Kompany erbij rekenen, was het aantal assistenten van "T1" Davies niet meer op één hand te tellen. Daar is nu verandering in gekomen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Voor de wedstrijd van Anderlecht tegen STVV stonden alle assistenten nog op het veld. Keeperstrainer Max De Jong werkte met Hendrik Van Crombrugge, Jonas De Roeck en Ngalula deden dat met de basisspelers. Pär Zetterberg bekommerde zich dan weer om de invallers, terwijl nu veldtrainer Simon Davies overzicht hield van het geheel. Van Rodyse Munienge, de persoonlijke assistent van Kompany, was er geen spoor meer.

Net voor de wedstrijd verliet ook Ngalula het veld. De trainer, die de voorbije weken nog op de bank zat, trok richting de tribune. Ook Kompany speelde nog een rol, zo raakte bekend dat hij tijdens de rust en na de match nog met de spelers ging spreken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws