Ten Hag staat open voor terugkeer naar Bayern München: Dan sluit ik het niet uit

Ten Hag staat open voor terugkeer naar Bayern München: "Dan sluit ik het niet uit"

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 10:42ma 21-10-2019 om 10:42

Erik ten Hag sluit een terugkeer naar Bayern München niet uit. Dat laat de Ajax-trainer deze week doorschemeren in een interview met het Duitse Kicker. Ten Hag stond tussen 2013 en 2015 aan het roer bij het tweede elftal van Bayern.

Ten Hag maakte onder de vleugels van de toenmalige Bayern-trainer Josep Guardiola indruk in München, werkte vervolgens dik twee seizoenen bij de Nederlandse subtopper FC Utrecht en staat sinds eind 2017 onder contract bij Ajax. Wat als Bayern hem belt? "Dan sluit ik het niet uit", vertelt hij aan Kicker.

"Maar ik ben al vijftig en geen dromer", voegt Ten Hag eraan toe. "Het komt of het komt niet. Ik ben totaal tevreden en gelukkig bij Ajax, ook al weet ik dat ik hier geen tien jaar trainer blijf. Er komt een dag dat we uit elkaar gaan."

Ten Hag hoopt dat hij 'continuïteit' heeft gebracht in Amsterdam en Ajax weer tot de 'Europese elite' behoort. Hij leidde de club afgelopen seizoen naar de eerste dubbel sinds 2012 en de halve finale van de Champions League. Vorig jaar werd Ten Hag nog gelinkt aan Bayern, terwijl Niko Kovac onder druk stond.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws