Gekkenwerk in 1e Amateur: 'Voorzitter ontslaat alle spelers voor wedstrijd'

Gekkenwerk in 1e Amateur: 'Voorzitter ontslaat alle spelers voor wedstrijd'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 09:46ma 21-10-2019 om 09:46

Bij La Louvière is de bom helemaal ingebarsen. Voorzitter Huseyin Kazanci is niet tevreden met de resultaten en zou dan ook al zijn spelers hebben ontslagen.

La Louvière kwam afgelopen weekend in actie tegen Dessel Sport. Het verloor met 5-2 van Dessel. Meteen ook de laatste wedstrijd voor alle spelers van de club. Zo zou voorzitter Kazanci nog voor de wedstrijd hebben meegedeeld dat hij alle spelers ontslaat. Dat meldt La Dernière Heure.

Nieuws dat insloeg als een bom. "Dat heeft de voorzitter ons nog voor de wedstrijd gezegd", reageerde Xavier Robert. "Na zo'n nieuws komt het voetbal op de tweede plaats. Het is onmogelijk om te begrijpen en onmogelijk om jongens nog te motiveren voor een wedstrijd dan. Ik heb hier geen woorden voor", aldus Robert.

Of het ook zover zal komen, is nog maar de vraag. Zo ontkende voorzitter Kazanci achteraf alles. "Ik was niet eens aanwezig op de match", klonk het. La Louviere staat momenteel op een twaalfde plek in de stand (uit zestien ploegen). Het telt negen punten na acht wedstrijden.Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws