'Seys (ex-Club Brugge) maakt zichzelf onmogelijk door Ajax-liedjes mee te zingen'

'Seys (ex-Club Brugge) maakt zichzelf onmogelijk door Ajax-liedjes mee te zingen'

20-10-2019 22:03
3

Dylan Seys, aanvaller van het Nederlandse RKC Waalwijk, heeft zichzelf zaterdagavond rond RKC-Ajax (1-2) in ernstige verlegenheid gebracht. Op zijn persoonlijke Instagram-account plaatste onze landgenoot filmpjes waarop te horen is hoe hij luidkeels meezingt met de liedjes die de Ajax-fans in het uitvak aanhieven.

De video's zijn ondertussen verwijderd, maar volgens het Brabants Dagblad was 'duidelijk te horen dat Seys de liederen van de Ajax-fans uit volle borst meezingt'. Daarnaast plaatste het voormalige jeugdproduct van Club Brugge ook beeldmateriaal van de fakkels die in het Amsterdamse vak werden afgestoken. Tot zondagmiddag waren de filmpjes op Instagram te zien, waarna ze plotseling werden verwijderd door Seys.

Seys leeft al langer in onmin met de beleidsbepalers bij RKC en lijkt hiermee een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de al moeizame relatie tussen hem en de Waalwijkse club. Seys was ontevreden dat hij het seizoen als wisselspeler begon en maakte als invaller geen al te beste beurt.

Ondertussen traint Seys al niet meer mee met de eerste selectie bij RKC en moest hij aansluiten bij de beloften, waar hij ook geen wedstrijden mag spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie