Lukaku helpt Internazionale met twee doelpunten aan winst in grote thriller

Lukaku helpt Internazionale met twee doelpunten aan winst in grote thriller

20-10-2019 14:43 Laatste update: 15:19

Dankzij Romelu Lukaku en Lautaro Martínez heeft Internazionale de uitwedstrijd bij Sassuolo weten te winnen. Lang was er weinig aan de hand voor Lukaku en co., maar in de slotfase moest Inter zich volledig strekken om puntenverlies te voorkomen: 3-4.

Inter heeft het structureel lastig tegen Sassuolo. De laatste vijf ontmoetingen leverden slechts één punt op. De start van de Nerazzuri was goed. Al na 65 seconden zette Martínez zijn ploeg op voorsprong met een geplaatst schot in de verre hoek. De Argentijn had er even later 0-2 van moeten maken, maar in plaats daarvan maakte Sassuolo via Domenico Berardi gelijk.

Martínez leek even later 1-2 te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd vanwege duwen van Lukaku. Een goal van Francesco Caputo (Sassuolo) werd vanwege buitenspel afgekeurd. De goal van Lukaku in de 38e minuut telde wèl. De Vrij speelde Lukaku in, die wegdraaide van zijn tegenstander en raak schoot. Voor het rustsignaal benutte Lukaku ook nog een penalty.

Nadat Martínez er in de slotfase 1-4 van maakte leek het duel zo goed als gespeeld, maar door goals van voormalig Anderlecht-speler Filip Duricic en Jérémie Boga werd het tóch weer spannend in Sassuolo. Inter wist de zege echter over de streep te trekken. De ploeg van Antonio Conte heeft één puntje minder dan koploper Juventus.