Atalanta geeft voorsprong van drie goals weg en laat plek twee liggen

19-10-2019 17:07

Atalanta Bergamo was lang op koers om de tweede plaats in de Serie A in te gaan nemen, maar een totale ineenstorting op bezoek bij Lazio gooide roet in het eten. De Romeinen kwamen terug van een ruime achterstand en dwongen alsnog een punt af: 3-3.

Lazio – Atalanta Bergamo 3-3
Na een spectaculaire wedstrijd in het Stadio Olimpico in Rome is Atalanta niet de nieuwe nummer twee van de Serie A. De blauwzwarte brigade uit Bergamo, met Rode Duivel Timothy Castagne de hele wedstrijd op de bank, gaf een 3-0 voorsprong en daarmee de virtuele tweede plek uit handen: 3-3.

Bij rust zag de wereld er bijzonder goed uit voor Atalanta, dat via twee goals van Luis Muriel en een treffer van Alejandro Gómez op een comfortabele 3-0 voorsprong stond. Na rust stortten de bezoekers helemaal in en hield Lazio toch nog een punt over aan de wedstrijd. Ciro Immobile benutte in blessuretijd een strafschop, veroorzaakt door Marten de Roon, en bracht zijn ploeg daarmee alsnog langszij. Eerder schoot Immobile vanaf de stip al de 1-3 binnen en maakte Joaquin Correa Lazio's tweede.