Vanaken verdedigt Vormer: “Beetje overdreven om zo dramatisch over te doen”

Vanaken verdedigt Vormer: “Beetje overdreven om zo dramatisch over te doen”

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 15:17za 19-10-2019 om 15:17

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 15:30za 19-10-2019 om 15:30

Club Brugge moet Ruud Vormer drie Champions League-wedstrijden missen door schorsing. Tegenover VTM Nieuws verdedigt Hans Vanaken de Nederlander.

Tegen Real Madrid pakte Vormer rood en deed hij zijn beklag tegen de ref. Drie wedstrijden schorsing is het verdict. “Dat is veel. Op het moment dat je bij een 1-2-stand op het veld van Real Madrid rood krijgt, zit je vol adrenaline. En dan zeg je misschien soms dingen waar je achteraf spijt van hebt. Of ook niet. Op zo’n moment zeg je weleens dingen die je misschien beter niet had gezegd, maar het lijkt me een beetje overdreven om daar zo dramatisch over te doen.”

Tegen Moeskroen was Vanaken goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd. “Voor de goal zat ik eigenlijk niet goed in de match”, wordt de middenvelder geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Ik speelde niet echt goed, maar ben wel beslissend voor de ploeg. Dat is belangrijk. Het loopt goed en het is ook gewoon fijn dat ik mijn statistieken kan opkrikken. Maar winnen blijft het belangrijkste.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Vanaken hier gelijk?

(115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws