Meunier laat zich uit over terugkeer naar Club Brugge én China-transfer

Meunier laat zich uit over terugkeer naar Club Brugge én China-transfer

19-10-2019 11:31 Laatste update: 11:32
2

Thomas Meunier maakt al enkele jaren het mooie weer bij PSG én de Rode Duivels. De ex-flankspeler van Club Brugge sluit echter niet uit dat hij over een aantal jaren terugkeert naar de Jupiler Pro League.

Al is het daar op dit moment uiteraard nog te vroeg voor. "Ik wil ooit weer in België voetballen, maar nu nog niet. Mijn ambities liggen momenteel elders. Het mooiste zou zijn dat ik hier kan bijtekenen", vertelt Meunier in Het Laatste Nieuws.

Een terugkeer naar Club Brugge lijkt eerder iets voor in de nadagen van Meuniers loopbaan. Nu hoopt de Rode Duivel op een nieuw contract bij PSG. "Ik zou graag hier verlengen, maar is dat niet, moet het complete plaatje kloppen. China of Qatar zijn daarom geen optie."

Sterk Club Brugge
Meunier stelt echter met plezier vast hoe Club Brugge het er zo goed vanaf brengt. "Het verbaast me niet. Het is ook makkelijk geworden omdat de rest het moeilijk heeft. Club legt zo’n druk op de andere ploegen, door de kwaliteit van de kern, door de trouwe schare supporters die er altijd stonden."