Boya woest na 0-1 achterstand tegen Club Brugge: “Altijd fout, altijd hetzelfde”

18-10-2019 21:25
80

In Royal Excel Moeskroen – Club Brugge staat het aan de rust 0-1. Volgens Frank Boya had het Brugse doelpunt evenwel niet mogen tellen. Volgens de speler van Moeskroen maakte immers Emmanuel Dennis een fout op hem.

Vijf minuten voor het rustsignaal schoot Hans Vanaken Club Brugge op voorsprong. Vlak voordien ging Boya met Emmanuel Dennis in duel. Boya moest het afleggen. De scheidsrechter en de VAR grepen niet in, waardoor de 0-1 op het bord kwam.

Boya vond het onbegrijpelijk dat Club Brugge mocht scoren. "Het was wel degelijk een fout. Hoe kan men dit nu niet zien? Ik moet nu een medisch onderzoek laten ondergaan. Het is altijd hetzelfde", aldus een duidelijk geagiteerde Boya voor de camera van Play Sports, die daarna afsloot met de woorden: "Ach, nu moeten we rustig blijven."