Messi slaat aanbieding van Barça af: 'Wil mij niet op zo'n manier binden'

Messi slaat aanbieding van Barça af: 'Wil mij niet op zo'n manier binden'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 20:33vr 18-10-2019 om 20:33

Lionel Messi heeft bedankt voor een 'levenslang' contract bij FC Barcelona. De huidige verbintenis van de Argentijnse ster loopt medio 2021 af, maar de Catalanen willen hem in ieder geval tot en met het WK 2022 behouden.

Volgens Cadena Ser kon Messi zelfs een 'levenslang' contract tekenen, waarmee hij ook na zijn actieve carrière bij Barça zou blijven. "Het klopt dat Barcelona mij een contract voor het leven heeft aangeboden, maar ik heb gezegd dat ik geen verbintenis wil die mij op zo'n manier bindt", reageert de 32-jarige aanvaller in gesprek met Radio Metro, geciteerd door AS.

Messi benadrukt dat hij het desondanks naar zijn zin heeft in Camp Nou. "Ik wil mij goed voelen om hier te presteren, te spelen en te vechten voor onze doelen. Dat kan voor het leven zijn, maar niet middels een contract."

Messi gaf in gesprek met De Telegraaf al toe dat hij zich steeds vaker afvraagt hoelang hij nog blijft spelen. "Geestelijk ben ik topfit, in mijn hoofd ben ik nog steeds 25 en voelt het alsof ik tot in lengte van jaren kan voetballen zoals ik steeds gedaan heb. Maar mijn lichaam zegt dat ik soms wat voorzichtiger moet zijn dan voorheen", zei hij.

"Ik bereid me tegenwoordig anders op een training of een wedstrijd voor dan vroeger. Ik zal de eerste zijn die toegeeft als het niet meer gaat. Maar zo lang ik me prima voel, blijf ik voetballen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws