Vercauteren vreest niet voor twijfelend Anderlecht: Dat zag ik niet

Vercauteren vreest niet voor twijfelend Anderlecht: "Dat zag ik niet"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 13:30vr 18-10-2019 om 13:30

Franky Vercauteren zit zondag opnieuw op de bank als trainer van RSC Anderlecht. De Brusselaars nemen het op tegen STVV. Er is enorme druk om punten te pakken, maar dat zorgt niet voor twijfels bij Vercauteren en co.

"Ach, druk is er altijd op Anderlecht", nuanceert Vercauteren bij Het Nieuwsblad. "Dat is een deel van het huis hier. Maar ik kijk niet naar het klassement. Het wordt geen makkelijke wedstrijd tegen STVV, want Marc Brys heeft altijd een plan, maar ik kijk er wel naar uit", zegt Vercauteren.

Vercauteren beseft wel dat er punten gepakt moeten worden. "We moeten niet te veel naar het verleden kijken. Eerder naar vandaag en morgen. We moeten winnen, maar het doel is ook om te blijven winnen en wat we daarvoor moeten doen", geeft hij aan.

Hij vreest niet voor twijfels bij zijn ploeg. "Op training zag ik geen twijfelende ploeg. We gaan ook niet alles veranderen. We gaan zaken proberen toe te voegen aan de speelstijl. De jongens op het veld moeten meer oplossingen hebben in verschillende situaties. Want zij moeten uiteindelijk de keuzes maken. Ik hou niet van stereotiep, eenzijdig voetbal", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws