Vercauteren heeft resem assistenten bij Anderlecht: Wij gaan dat veranderen

Vercauteren heeft resem assistenten bij Anderlecht: "Wij gaan dat veranderen"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 11:45vr 18-10-2019 om 11:45

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 12:00vr 18-10-2019 om 12:00

Frank Vercauteren heeft zopas een persconferentie gegeven voor de partij Anderlecht - STVV. Daarop kwam ook het veelvoud aan assistenten ter sprake. Vercauteren geeft aan dat die staf herschikt zal worden.

Frank Arnesen werd ontslagen, maar Simon Davies, Jonas De Roeck, Floribert Ngalula en Pär Zetterberg zijn er allemaal nog. "We gaan daar iets aan veranderen", aldus Vercauteren bij Het Laatste Nieuws. "We zullen vandaag of morgen babbelen om te zien wie wat gaat doen en welke taken er voor iedereen zijn weggelegd. Zowel met het oog op de training als wat op de bank zitten betreft."

Vercauteren gaat dat sowieso in samenspraak met Kompany doen. "We hebben al veel meetings gehad en over veel verschillende zaken gepraat. Dat gaat van tactiek over de begeleiding van de jeugd tot bijvoorbeeld de spelersgroep. De samenwerking is ook heel leerrijk voor mij. Kompany en ik zitten op dezelfde lijn en vullen de samenwerking goed in."

Tegen STVV wordt er meteen heel wat verwacht van Vercauteren. "Druk is er altijd op Anderlecht, dat hoort gewoon bij deze club. Waar de club staat in de stand, verandert daar weinig aan", gaat Vercauteren voort. “We hebben werk voor de boeg, maar ik zie de huidige situatie eerder als een positieve stimulans. Niet als een vorm van negatieve druk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws