Hoedt heeft opvallende ambitie bij Antwerp: Mijn laatste cap dateert van 2017

Hoedt heeft opvallende ambitie bij Antwerp: "Mijn laatste cap dateert van 2017"

18-10-2019 09:47 Laatste update: 09:50
3

Royal Antwerp FC stuntte afgelopen mercato met de komst van Wesley Hoedt. De 25-jarige verdediger kwam op huurbasis over van Southampton FC, dat twee jaar terug nog 18 miljoen euro betaalde voor de Nederlander.

"Dat jullie in België het vreemd vinden dat een speler van 18 miljoen bij Antwerp terecht komt? Tja, dat transferbedrag was in die tijd best veel geld. Maar het draaide dus niet helemaal uit zoals gepland", relativeert Hoedt die som in Het Laatste Nieuws.

Bij Antwerp hoopt Hoedt zich opnieuw in de kijker te spelen bij Oranje. "Mijn laatste cap dateert van september 2017. Ik moet eerlijk zijn en toegeven dat ik sindsdien een tijdlang te weinig heb getoond. Bovendien is de concurrentie bij Oranje tegenwoordig niet niks (Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt vormen het vaste centrale duo, red.)."

"Maar natuurlijk hoop ik ooit opnieuw bij de ruime selectie te geraken. Met bondscoach Ronald Koeman heb ik vorig jaar nog gepraat. Realistisch bekeken ben ik nu uit beeld, maar misschien verandert dat wel als ik me hier weer op de kaart kan zetten", besluit de Antwerp-verdediger.

No Poll