Butez liep transfer naar Club Brugge én Standard mis: Ik had er kunnen tekenen

Butez liep transfer naar Club Brugge én Standard mis: "Ik had er kunnen tekenen"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 08:00vr 18-10-2019 om 08:00

Na een zomer vol speculaties speelt Jean Butez nog altijd voor Royal Excel Moeskroen. Verschillende Belgische topclubs trokken aan de mouw van de Franse doelman, maar uiteindelijk kozen zij voor iemand anders.

"Ik had bij Club Brugge kunnen tekenen, maar ook bij Standard", onthult Butez in La Dernière Heure. Toch blijft de doelman niet bij de pakken zitten. "Of ik had bij Moeskroen kunnen blijven, zoals uiteindelijk het geval werd. Dat is voor mij echter geschiedenis en ik focus me alleen op de toekomst."

Veel getalm
Toch heeft Butez lichte kritiek op de werkwijze van Moeskroen. "Ik zou alleen willen dat in de toekomst het bestuur sneller is om aanbiedingen te bestuderen dan in de zomer het geval was. De onderhandelingen tussen de clubs sleepten naar mijn smaak te lang aan en het is uiteindelijk daardoor dat ik bij Moeskroen gebleven ben."

"Maar ik ben niet ongelukkig dat ik moest blijven, want ik krijg hier de kans om titularis te zijn in 1A. Ik voel me goed bij Moeskroen. Er zijn al gesprekken met het bestuur over wat er mogelijk is in de toekomst, maar daar breek ik me het hoofd niet over", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Butez al klaar voor een topclub?

(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws