Youtube-talent Mastour vindt onderdak en tekent bij club uit Serie C: 'Big deal'

Youtube-talent Mastour vindt onderdak en tekent bij club uit Serie C: 'Big deal'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 23:03do 17-10-2019 om 23:03

Hachim Mastour, voormalig toptalent van AC Milan, heeft een nieuwe club gevonden. Hij heeft een contract getekend bij Reggina, dat op het moment in de Serie C actief is.

Mastour werd vooral bekend door Youtube-filmpjes, waarin hij al op jonge leeftijd zijn kunsten met de bal toonde. Hij ging aan de slag bij AC Milan, waar Clarence Seedorf hem al op vijftienjarige leeftijd bij de eerste selectie haalde. Daarna stagneerde de ontwikkeling van Mastour echter en werd hij door Milan op huurbasis naar PEC Zwolle gestuurd. Ook dit verblijf werd geen succes.

Mastour zat na afloop van zijn contract bij Milan enige tijd zonder club, maar heeft nu toch een nieuwe werkgever gevonden in Reggina. De sportief directeur van die club, voormalig doelman van Manchester United Massimo Taibi, durft het avontuur met Mastour aan. "Het is een big deal voor ons", laat hij weten aan FOX Sports. "Hachim aast op revanche en wil zijn belofte alsnog inlossen. Wij zijn op onze beurt ambitieus en geloven in zijn talent."

Op het moment van schrijven staat Reggina op een tweede plek in de Serie C en het team aast op een terugkeer naar de Serie B.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws