Drie transfers van Anderlecht krijgen onvoldoende: Ver van City-filosofie

Drie transfers van Anderlecht krijgen onvoldoende: "Ver van City-filosofie"

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 21:15do 17-10-2019 om 21:15

RSC Anderlecht is aan de competitie begonnen met 9 op 30. De nieuwe filosofie van Vincent Kompany heeft nog geen succes, al ligt dat voor een deel aan de mislukte zomertransfers. Volgens La Dernière Heure zijn er drie grote tegenvallers bij paars-wit.

"Er werd veel verwacht van Michel Vlap door zijn transfersom van acht miljoen euro, maar tot dusver blijven we op onze honger zitten", schrijft de Franstalige krant. "De Nederlander zit nog in zijn aanpassingsfase, maar zal toch snel een ander gezicht moeten tonen."

De opvallendste transfer afgelopen zomer van Anderlecht was Samir Nasri, maar de Fransman heeft zich nog niet kunnen tonen. "Hij is de grootste ontgoocheling, ondanks het feit dat hij niet heeft gekost."

"Hij heeft de vorm van een profvoetballer nog niet teruggevonden, ookal heeft de club hem daarvoor de tijd gegeven. De voorbije weken heeft hij zich geforceerd om te vermageren, maar dat betaalde hij cash met een spierscheur in Charleroi."

De derde op het lijstje van La Dernière Heure is Derrick Luckassen. "Op verdedigend vlak brengt hij wel lengte en robuustheid bij, maar in de opbouw heeft hij het moeilijk. Hij staat dan ook ver van de City-filosofie die Kompany voor ogen heeft", besluit de krant.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie is volgens jullie de slechtste transfer van deze drie?

(579 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws