Solskjaer treurt niet om vertrek Lukaku bij Man Utd: De juiste beslissing

Solskjaer treurt niet om vertrek Lukaku bij Man Utd: "De juiste beslissing"

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 20:14do 17-10-2019 om 20:14

Laatste update: donderdag 17 oktober 2019 om 20:15do 17-10-2019 om 20:15

Manchester United is bezig aan een verschrikkelijk seizoen. De Mancunians sprokkelen amper nog punten en bengelen onderaan het klassement. Sinds het vertrek van Romelu Lukaku komt de club amper nog tot scoren, maar Ole Gunnar Solskjaer heeft geen spijt van het vertrek van onze landgenoot.

"Alexis Sanchez en Lukaku zijn doelpuntenmakers en goede spelers, maar we hebben nu eenmaal die beslissingen gemaakt, en het waren de juiste beslissingen", zegt de coach bij Sky Sports. "Je mag dat alleen maar op die manier bekijken."

Volgens hem was het zeker geen fout om Lukaku te verkopen. "Alle spelers willen alles geven voor de club en het shirt. We weten dat de resultaten onder de verwachtingen blijven, maar ik zou de spelers die we verkocht hebben nog altijd niet willen houden."

Een vervanger voor Lukaku werd er niet gehaald, al wordt die fout komende winter mogelijk rechtgezet. "Afgelopen zomer hebben we enkele spelers bekeken, en we waren bij sommigen dicht bij een deal maar uiteindelijk bleken ze niet de juiste spelers. Het geld is er om ons te versterken in januari en volgende zomer", aldus Solskjaer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws