Maak kraker tussen Genk en Standard nog interessanter dankzij mooie promo!

Maak kraker tussen Genk en Standard nog interessanter dankzij mooie promo!

17-10-2019 20:47 Laatste update: 18-10-2019 18:00

Het competitieweekend in België wordt onmiddelijk hervat met een kraker dit weekend, als Standard het in eigen huis opneemt tegen Genk. Het is de nummer twee op bezoek bij de nummer vijf en het verschil tussen beide teams is slechts drie punten, dus spektakel lijkt gegarandeerd. Je kunt deze wedstrijd nu nóg leuker maken met een heerlijke promotie van Ladbrokes!

Krijg tot 300% op je storting tot €50 bij Ladbrokes! KLIK HIER!

Ook bookmaker Ladbrokes is op de hoogte van deze geweldige topper in de Jupiler Pro League en heeft een heerlijke actie ingesteld. Voor elk bedrag dat je stort kun je namelijk een mooie bonus in ontvangst nemen. Als je registreert bij deze bookmaker en €10 stort en inzet op Standard - Genk krijg je 100% bonus (€20), als je €25 stort en inzet krijg je 200% bonus (€50) en als je €50 stort en inzet krijg je zelfs 300% bonus (€150).

Zo kun je als je €50 inzet met liefst €200 spelen, een geweldige binnenkomer bij deze bookmaker. Ladbrokes is een hele grote naam in de bettingwereld en de bookie valt vooral op door de hoge odds en overzichtelijke interface. Bij Ladbrokes voel je je als better onmiddelijk thuis en het is niet voor niets dat de grootste bookmaker van het Verenigd Koninkrijk de Schotse competitie sponsort.

Weet jij al wat je wilt spelen bij Standard - Genk? Sla dan snel toe en profiteer van deze heerlijke actie van bookmaker Ladbrokes!

Krijg tot 300% op je storting tot €50 bij Ladbrokes! KLIK HIER!