Genk op weg naar puntenverlies? Sclessin is de kwelduivel voor Mazzu

Genk op weg naar puntenverlies? Sclessin is de kwelduivel voor Mazzu

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 17:42do 17-10-2019 om 17:42

Laatste update: donderdag 17 oktober 2019 om 17:53do 17-10-2019 om 17:53

KRC Genk hervat de competitie na de interlandbreak meteen met een stevige kraker. De Limburgers nemen het op tegen Standard. Sowieso al een geladen duel, maar nu wordt het nog een tikkeltje specialer met Felice Mazzu als trainer.

Mazzu kent de Rouches maar al te goed als ex-trainer van Charleroi, één van de rivalen van Standard. Hij verwacht zaterdag een kolkend Sclessin "Vanuit het verleden weet ik dat het altijd heel gespannen wedstrijden waren, maar ik heb Sclessin natuurlijk alleen gekend met Charleroi", zegt hij op het clubkanaal van Genk.

"Dat waren andere matchen, met een andere sfeer en een andere ambiance. Heel verhit, ook. Ik weet wel dat er ook een zekere rivaliteit bestaat tussen Genk en Standard. Voor mij is het belangrijkste nu dat het sportieve primeert op andere zaken", aldus Mazzu.

Mazzu kon in acht wedstrijden op bezoek bij Standard nog nooit winnen. Nu wil hij dat eindelijk wel eens doen. "Nu trek ik naar Standard met een andere ploeg, een andere groep ook. Ik hoop dus dat het mij uiteindelijk eens zal lukken. Als je kan winnen op Standard, met welke ploeg dan ook, dan is dat iets groots", besluit Mazzu.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws