Clement laat zich uit over fitheid van Tau: “Heeft nog last”

Clement laat zich uit over fitheid van Tau: “Heeft nog last”

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 17:13do 17-10-2019 om 17:13

Dit weekend brengt Club Brugge een bezoek aan Le Canonnier. Percy Tau haalde voor de match tegen Royal Excel Moeskroen de selectie, maar het is nog lang niet zeker of de Zuid-Afrikaan ook kan spelen voor Club Brugge.

Tau had last van zijn enkel, maar reisde toch af naar Zuid-Afrika om zich te melden voor de nationale ploeg. Clement was daar niet zo blij mee. De aanvaller is nog altijd niet honderd procent fit. “Percy heeft nog wat last maar ik heb hem wel opgenomen in de selectie. Vrijdag zullen we zien of hij kan spelen”, aldus Clement tegenover Sportwereld.

Moeskroen is bezig aan een goed seizoen. Clement is dan ook op zijn hoede voor de aankomende tegenstander. "Ze doen het goed, en het is blijkbaar niet onze geliefkoosde verplaatsing. Het is een voetballende ploeg die er samen met ons fysiek bovenuit steken in de competitie met hun afgelegde kilometers. Dat hebben we kunnen constateren uit onze data. Makkelijk wordt het niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(75 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws