Clement ziet Vormer schitteren, maar vreest bij een afwezigheid voor Club Brugge

Clement ziet Vormer schitteren, maar vreest bij een afwezigheid voor Club Brugge

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 14:48do 17-10-2019 om 14:48

Laatste update: donderdag 17 oktober 2019 om 14:55do 17-10-2019 om 14:55

Club Brugge is schitterend begonnen aan het nieuwe seizoen. Bij de Bruggelingen kan Philippe Clement beschikken over een bijzonder sterke kern. Toch ziet Clement nog zeker één probleem in zijn ploeg.

Clement kan rekenen op een brede kern, maar vreest toch één afwezigheid. Bij een schorsing/blessure voor Ruud Vormer is er geen vervanger voor handen volgens Clement. "We hebben geen 100% vervanger voor hem", klonk het op de persconferentie donderdag.

Dat Vormer bezig is aan een geweldig seizoen, weet ook de trainer van Club Brugge. "Hij haalt een heel hoog niveau dit seizoen. Hij is een motor, ook verbaal belangrijk. Het is dan ook een moeilijke oefening om hem te vervangen. Ik ben ermee bezig om alternatieven uit te proberen", klinkt het.

Clement kan een schorsing van Vormer dus missen als kiespijn. De Nederlander dreigt echter geschorst te worden in de Champions League nadat hij tegen Real Madrid de scheidsrechter zou beledigd hebben. "We zullen zien wat dat geeft. Het is ook niet zo dat hij dramatische dingen gezegd zou hebben. Er zijn al ergere dingen gezegd op een voetbalveld", aldus Clement.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Vormer onvervangbaar bij Club Brugge?

(365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws