Eriksen 'te langzaam': 'Niet goed genoeg voor Spurs, dus ook niet voor Bayern'

Eriksen 'te langzaam': 'Niet goed genoeg voor Spurs, dus ook niet voor Bayern'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 13:27do 17-10-2019 om 13:27

Lothar Matthäus zet grote vraagtekens bij de vermeende belangstelling van Bayern München voor Christian Eriksen. De spelmaker van Tottenham Hotspur is te langzaam voor de Bundesliga, waarschuwt de Duitse recordinternational.

"Ik volg deze speler al lange tijd en hij stelt me dit jaar vooralsnog teleur. Een transfer naar Bayern lijkt mij dan ook niet logisch en zou mij erg verrassen. Hij is wat mij betreft geen speler die Bayern verder helpt", stelt Matthäus in gesprek met Sport 1.

"Als hij niet goed genoeg is voor Tottenham, dan is hij dat ook niet voor Bayern. Uli Hoeness (voorzitter van Bayern, red.) heeft al gezegd dat de club niet op zoek is naar wisselspelers."

"Eriksen is een prima technicus, een echter nummer 10. Maar hij is te langzaam, Niko Kovac heeft een voorkeur voor snelle spelers. Eriksen is wat mij betreft geen speler die op het hoogste niveau het verschil maakt", besluit Matthäus.

Naast Bayern München zouden Juventus en Real Madrid in de markt zijn voor Eriksen. De 27-jarige Deen zit in zijn laatste contractjaar bij Tottenham Hotspur en heeft een nieuwe aanbieding naast zich neergelegd. Een vertrek lijkt daardoor onvermijdelijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Eriksen goed genoeg voor Bayern?

(110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws