Kara blijft achter Bayat staan en verdedigt Anderlecht-speler: “Doet me wel pijn”

Kara blijft achter Bayat staan en verdedigt Anderlecht-speler: “Doet me wel pijn”

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 09:15do 17-10-2019 om 09:15

Ex-Anderlecht-speler Kara Mbodj speelt momenteel in Qatar bij Al-Sailiya. Tegenover Het Nieuwsblad laat de Senegalees zich uit over makelaar Mogi Bayat en Adrien Trebel.

Kara blijft achter Bayat staan. “De problemen tussen Mogi en Anderlecht waren mijn zaak niet. Kijk, Mogi regelde voor mij altijd goeie transfers: naar Anderlecht, naar Nantes, nu naar Qatar. Samen hebben we een lange geschiedenis en eens ik aan een reis begin met iemand, blijf ik erg loyaal. Ik laat niemand zomaar vallen. Daar ben ik principieel in.”

Kara wachtte waarschijnlijk hetzelfde lot als Trebel als hij bij Anderlecht was gebleven. “Wat Adrien overkwam, doet me wel pijn. Zelfs als je geen liefhebber bent van zijn stijl, is het toch niet normaal wat er met hem is gebeurd. Anderlecht heeft geen andere middenvelder met dezelfde kwaliteiten als die van Trebel en dan is het erg jammer dat ze daar geen gebruik van maken. Hopelijk verandert zijn situatie onder Vercauteren, want ik wil ook graag dat Anderlecht weer gaat winnen.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Kara hier gelijk?

(91 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws