Spaanse schone maakt Courtois zwart: Hij blokkeerde me gewoon

Spaanse schone maakt Courtois zwart: "Hij blokkeerde me gewoon"

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 22:13wo 16-10-2019 om 22:13

Laatste update: woensdag 16 oktober 2019 om 22:14wo 16-10-2019 om 22:14

Thibaut Courtois blijft niet bespaard van de kritiek in Spanje. Er is kritiek op zijn prestaties op het veld, maar ook omwille van zijn gedrag ernaast. Nu maakt de Spaanse schone Alba Carrillo hem zwart.

Carrillo had in een niet zo ver verleden een korte flirt met Courtois. Bij GH VIP blikt ze nu terug. "Ik leerde Courtois kennen via Instagram. Eigenlijk zocht ik gewoon contact met hem omdat mijn zoontje graag zijn keeperhandschoenen wou", geeft Carrillo aan.

Dat de twee het goed met elkaar konden vinden, ging niet onopgemerkt voorbij. "Plots begon zijn ex (Marta Dominguez, de moeder van Courtois’ kinderen, nvdr.) hem onder druk te zetten. Hij had het ook druk met het voetbal en dus was ik nog het laatste van zijn zorgen."

"Een hele tijd later kreeg hij in een radioprogramma een vraag over mij. Hij begon gewoon te lachen. Toen werd ik kwaad. Heel kwaad. Ik heb hem berichtjes gestuurd en hem van antwoord gediend. Weet je wat hij toen deed? Mij blokkeren, zodat ik hem niet meer kon bereiken", klinkt het.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz sábado🤗💕 #GHVIP12O

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws