'Tweede auto-ongeluk voor Agüero in twee jaar: auto kapot, spits met schrik vrij'

'Tweede auto-ongeluk voor Agüero in twee jaar: auto kapot, spits met schrik vrij'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 15:34wo 16-10-2019 om 15:34

Sergio Agüero is woensdag betrokken geweest bij een auto-ongeluk, melden diverse Britse boulevardmedia. De Argentijnse Manchester City-aanvaller is zelf met de schrik vrijgekomen, zijn Range Rover is er minder goed vanaf gekomen.

Agüero was op weg naar de training van Manchester City toen het ongeval plaatsvond. Sky Sports meldt dat het om een 'minor prang' gaat: de Argentijnse spits meldde zich uiteindelijk op het trainingsveld en hoefde niet onderzocht te worden door de medische staf. Zijn inzetbaarheid tijdens de wedstrijd tegen Crystal Palace van zaterdagmiddag lijkt dan ook niet in gevaar te komen. Agüero lijkt zijn Range Rover echter niet meer te kunnen gebruiken. Onder meer The Daily Star en The Daily Mail hebben woensdag foto's gedeeld van het autowrak.

Het is niet de eerste keer dat de Argentijn betrokken is bij een verkeersongeval. In september 2017 bezocht hij een concert in Amsterdam en botste de taxi waarin hij zat tegen een paal. Agüero was toen kortstondig uit de roulatie met een ribblessure.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws