Lazio wijst naar één speler voor mislopen CL: Door hem verloren

Lazio wijst naar één speler voor mislopen CL: "Door hem verloren"

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 12:16wo 16-10-2019 om 12:16

Bij SS Lazio houdt men weinig positieve gevoelens over aan het vertrek van Stefan de Vrij naar Internazionale. Op de laatste speeldag van de Serie A, in mei 2018, eiste de Oranje-international een negatieve hoofdrol op tijdens Lazio - Inter.

De Vrij beschikte over een aflopend contract en had al bij Inter getekend, toen de Milanese topclub op de slotdag van het seizoen op bezoek kwam in Rome. Inter won met 3-2, mede door een zwak optreden van De Vrij, en plaatste zich ten koste van Lazio voor de Champions League.

"Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het verlies tegen Inter, omdat ik toestemming heb gegeven aan De Vrij", reageert voorzitter Claudio Lotito anderhalf jaar na dato in Corriere dello Sport. "Ik had in moeten grijpen. Nu kom ik op een leeftijd dat ik begin te reflecteren op bepaalde zaken en wat ik fout heb gedaan."

"Ik had De Vrij nóóit toestemming moeten geven om in actie te komen, omdat we de wedstrijd door hem verloren. De technische staf vertelde me dat hij een geweldige professional was, terwijl ik waarschuwde dat het geen goed idee was om te spelen in zulke omstandigheden. Het was mijn fout dat ik niet duidelijker was."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vind jij dit ook?

(97 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws