KV Mechelen wil een voorbeeld stellen: Veljkovic is niet meer welkom, nooit meer

KV Mechelen wil een voorbeeld stellen: "Veljkovic is niet meer welkom, nooit meer"

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 08:31wo 16-10-2019 om 08:31

KV Mechelen wil komaf maken met het verleden. Na 'Operatie Propere Handen' rekent de club op een totaal nieuwe wind. Zo wil het malafide makelaars met behulp van een charter. Malinwa licht de vernieuwde werking toe.

Tijd voor actie, vindt men bij Mechelen. "Een bladzijde omslaan doe je niet alleen voor de microfoon", zegt hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx in Het Nieuwsblad. "We willen aan makelaars duidelijk maken: Dit is hoe KV werkt en als jullie niet in dat verhaal willen meegaan, dan werken we niet samen."

Kersvers Mechelen-directeur Frank Lagast (52) doet er nog een schepje bovenop. "Zelfs als Dejan Veljkovic weer aan de slag mag als makelaar (Veljkovic diende een annulatieberoep in tegen zijn schorsing, nvdr.) zal hij hier niet welkom zijn", aldus Lagast. "Nooit meer", benadrukt Penninckx.

De veroordeelde ex-bestuurders Olivier Somers en Stefaan Vanroy zijn eveneens niet meer welkom bij Mechelen. "Het is niet goed voor de club om op de een of andere manier nog geassocieerd te worden met het vorige hoofdstuk. We hebben op een goede manier afscheid genomen. Het is tijd om het verleden los te laten", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede zaak?

(209 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws