UPDATE: 'Kompany slaat training over en mist de wedstrijd tegen STVV'

UPDATE: 'Kompany slaat training over en mist de wedstrijd tegen STVV'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 07:46wo 16-10-2019 om 07:46

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 07:45vr 18-10-2019 om 07:45

Komend weekend zal Frank Vercauteren voor het eerst weer op de bank zitten als trainer van RSC Anderlecht. Vincent Kompany kan zich daardoor helemaal focussen op zijn rol als speler. Al is hij wel onzeker voor de komst van STVV.

In de bekerwedstrijd tegen Beerschot viel Kompany kort voor rust uit met een spierblessure. Ernstig was die niet, maar toch wil Anderlecht geen risico's nemen met hem. Ondertussen traint Kompany wel al mee.

Zondag lijkt nog veraf, maar toch verwacht Het Nieuwsblad niet dat Kompany tegen STVV al op het veld zal staan. Anderlecht rekent er namelijk op dat Kompany nadien toch voor een langere periode fit blijft.

Wie zeker wel speelklaar raakt voor Anderlecht-STVV, is Alexis Saelemaekers. Het jeugdproduct traint weer voluit mee na een spierblessure. Ook Hendrik Van Crombrugge is weer inzetbaar voor de clash met zijn ex-club.

UPDATE: Anderlecht zal tegen STVV dan toch geen beroep doen op Kompany. Daar waar de Rode Duivel begin deze week op het trainingsveld stond, sloeg Kompany de laatste dagen over. Hij wil geen onnodige risico’s nemen, aldus Het Nieuwsblad.

Poll

Wint Anderlecht komend weekend van STVV?

(637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws