Komt er definitieve ondergang van Anderlecht? Mulder vreest ervoor

Komt er definitieve ondergang van Anderlecht? Mulder vreest ervoor

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 23:30di 15-10-2019 om 23:30

RSC Anderlecht is bezig aan misschien wel het slechtste seizoen ooit. Het kon nog niet overtuigen en zal dit seizoen nog moeten strijden voor Play-Off 1. Ex-speler van Anderlecht, Jan Mulder, ziet het somber in voor de Brusselaars.

Bij QMusic geeft de analist aan dat hij vreest voor een definitieve ondergang van Anderlecht. "Ik ben een echte Anderlecht-jongen, ik ben trots dat ik daar gespeeld en gewoond heb. Als ze een keer of twee keer verloren, stortte mijn wereld echter niet in, het kwam altijd wel weer goed. Maar nu heb ik wel vaker het idee: 'als dat maar niet helemaal instort'."

Het is volgens hem zeker niet ondenkbaar dat Anderlecht helemaal in elkaar zakt. In het buitenland zag hij al enkele voorbeelden. "Het is al vaker gebeurd dat een hele grote club om zeep geholpen wordt. In Duitsland had je bijvoorbeeld Kaiserslautern, die spelen nu in de vierde divisie", klinkt het.

"Union was destijds de grootste club van België. AC Milan was één van de grootste clubs ter wereld, zij zijn al jaren niet serieus te nemen. Het kan dus verdwijnen. Ik vind dat Anderlecht moet oppassen, ik heb er een onbehaaglijk gevoel bij", aldus Mulder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Geloof jij in een definitieve ondergang van Anderlecht?

Ja
37%
Nee
63%
(823 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws