Hairemans blikt terug op vertrek bij Antwerp: Voel me er ambetant bij

Hairemans blikt terug op vertrek bij Antwerp: "Voel me er ambetant bij"

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 23:44di 15-10-2019 om 23:44

Geoffry Hairemans nam afgelopen zomer afscheid van Antwerp. Zijn Antwerp. De middenvelder verliet de club waar hij jaren voor uitkwam. Dat liet toch een zure nasmaak achter.

Onder Laszlo Bölöni was Hairemans nooit een vaste waarde. "Het is voor mij wel jammer dat het zo gelopen is", zegt Hairemans in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik had het gevoel dat ik op de momenten dat ik speelde meekon en in de voorronde van de Europa League speelde ik tegen AZ ineens geen minuut meer, terwijl er vier invalbeurten kwamen. Ik had toen het gevoel dat hij (Bölöni) mij dat afnam", aldus de middenvelder.

Ambetant
Rancune heeft Hairemans echter niet. "Ik heb óók altijd gezegd: Bölöni heeft mij wel terug op de kaart gezet. Hij heeft mij niet meegestuurd met die overige 95 procent van de spelers die hij wegstuurde."

"Of ik hem iets kwalijk neem? Boh, het is moeilijk. Ik voel me er ambetant bij. Dat is bij iedereen zo die ergens thuis is en niet veel speelt. Voor mijn carrière was het beter om te gaan, maar als mens had ik willen blijven", aldus Hairemans.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws