Marin schiet tekort bij Ajax: 'Misschien is hij helemaal verkeerd beoordeeld'

Marin schiet tekort bij Ajax: 'Misschien is hij helemaal verkeerd beoordeeld'

15-10-2019 15:05 Laatste update: 15:33
1

Razvan Marin is deze zomer voor 12,5 miljoen euro gehaald door Ajax, dat echter nog niet veel plezier heeft gehad van de Roemeense middenvelder. Volgens Ajax-watcher Mike Verweij valt de bijdrage van Marin tot dusver tegen.

De van Standard overgekomen middenvelder begon het seizoen als basisspeler, maar is daarna op het tweede plan geraakt. "Erik ten Hag heeft hem vorig seizoen (in de voorrondes van de Champions League, red.) twee keer zien voetballen en toen wist hij: die wil ik hebben."

"Maar kennelijk wordt er bij Ajax toch iets heel anders gevraagd of is hij helemaal verkeerd beoordeeld. Hij is niet eens meer in beeld om in de basis te staan", stelt Verweij in de voetbalpodcast van de Nederlandse krant De Telegraaf.

Marin heeft nog een vijfjarig contract in Amsterdam en Verweij sluit niet uit dat de Roemeens international alsnog boven komt drijven. "Of hij al af is geschreven? Nee, zeker niet. En ik vind ook dat je dat soort spelers de tijd moeten geven, al zijn de reacties niet al te enthousiast van de mensen die met hem werken."