Ronaldo maakte zijn debuut onder... Bölöni: De beste speler aller tijden

Ronaldo maakte zijn debuut onder... Bölöni: "De beste speler aller tijden"

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 11:00di 15-10-2019 om 11:00

Laatste update: dinsdag 15 oktober 2019 om 11:08di 15-10-2019 om 11:08

Cristiano Ronaldo heeft voor een mijlpaal gezorgd tegen Oekraïne. Hij scoorde het 700ste doelpunt uit zijn profcarrière. De Italiaanse pers contacteerde daarom de trainer die hem lanceerde... Laszlo Bölöni.

Ronaldo speelde zijn eerste profwedstrijden onder Bölöni, nu coach van Antwerp. "Hij is ongetwijfeld de allerbeste, en niet alleen van de huidige generatie", vertelt Bölöni bij Tuttomercatoweb. "Hij is misschien wel de beste speler uit de hele voetbalgeschiedenis."

"Je hebt vandaag natuurlijk ook Messi en in het verleden had je kampioenen als Pelé, Maradona en Cruijff... maar CR7 heeft alles gewonnen, heeft een uitzonderlijke carrière gemaakt en heeft nog veel te geven aan het voetbal."

Ook op zijn 34ste is het liedje van Ronaldo niet uitgezongen. "De leeftijd op zijn identiteitskaart heeft hij nooit laten merken. Op zijn zeventiende leek hij dubbel zo oud, in zijn hoofd dan toch. Vandaag loopt hij dan weer alsof hij maar half zo oud is. Cristiano is een uitzonderlijke atleet, een voorbeeldprof die zeker nog lang gaat spelen. Juventus en Portugal mogen op beide oren slapen: zijn sprookje is nog niet afgelopen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is CR7 de beste speler ooit?

(347 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws