Opmerkelijk: nieuwe getuige moet Jordan Lukaku uit de nood helpen

Opmerkelijk: nieuwe getuige moet Jordan Lukaku uit de nood helpen

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 10:30di 15-10-2019 om 10:30

Laatste update: dinsdag 15 oktober 2019 om 10:38di 15-10-2019 om 10:38

Jordan Lukaku is bekend vanwege zijn zware voet. De verdediger van Lazio Roma werd al verschillende keren gestraft voor snelheidsovertredingen. Bij een nieuwe rechtzaak is het een opvallende getuige opgedoken.

Een vriend van Lukaku verklaarde aan de rechtbank van Dendermonde dat niet Lukaku, maar hij achter het stuur zat toen zijn wagen op de E40 werd geflitst aan 134 km/u. De snelheidsovertreding was niet al te zwaar, maar Lukaku had op dat moment wel een rijverbod. Zelf was de jongere broer van Romelu niet aanwezig op de zitting.

"Ik maakte de snelheidsovertreding", wist de man volgens Het Nieuwsblad te vertellen. “In welke omstandigheden dat gebeurde, weet ik niet meer", voegde hij daar nog aan toe.

Lukaku werd al meermaals veroordeeld door rechtbanken in Sint-Niklaas, Aalst én Brugge. Ook in Dendermonde was hij al veroordeeld voor deze overtreding: hij kreeg een boete van 4.400 euro, zes maanden rijverbod én zijn Range Rover werd in beslag genomen. In beroep is er dus plots een nieuwe getuige opgedoken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws