'Tau mikt op PSG en hoopt op Moeskroen, update over blessure Deli'

'Tau mikt op PSG en hoopt op Moeskroen, update over blessure Deli'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 07:32di 15-10-2019 om 07:32

Laatste update: donderdag 17 oktober 2019 om 07:46do 17-10-2019 om 07:46

De interlandbreak is bijna voorbij en verschillende spelers zijn onzeker bij Club Brugge. Het kan dus zijn dat coach Philippe Clement zal moeten puzzelen tegen Moeskroen.

Aanvaller Percy Tau sukkelt met een enkelblessure sinds de wedstrijd tegen KAA Gent. Club Brugge hoopt snel uitsluitsel te krijgen over de Zuid-Afrikaanse spits die niet in actie kwam met zijn land. Het blijft afwachten of hij de trainingen kan hervatten.

Ook Fede Ricca en Matej Mitrovic zijn onzeker, zo meldt Het Laatste Nieuws. Het duo traint momenteel individueel. Ook Eder Balanta kampt met een spierblessure en is niet 100% fit.

Update: Het Nieuwsblad laat weten dat Percy Tau alsnog fit zou kunnen geraken voor Moeskroen. De Zuid-Afrikaanse aanvaller hervatte individueel de trainingen al bij Club Brugge en zal ook snel bij de groep aansluiten. Als Tau geen reactie ondervindt zal hij speelklaar geraken.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Percy Tau vooral op PSG mikt en op Moeskroen hoopt. De enkel zou niet al te veel pijn meer doen, maar Club Brugge zal geen onnodige risico’s willen nemen. Overigens werd ook Simon Deli onderzocht na last aan zijn knie. De blessure zou meevallen en de verdediger zou weer aan de aftrap kunnen staan tegen Moeskroen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws