Op de bank bij Chelsea: Of ik het accepteer? Nee, ik accepteer het niet

Op de bank bij Chelsea: "Of ik het accepteer? Nee, ik accepteer het niet"

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 13:43ma 14-10-2019 om 13:43

Olivier Giroud (33) neemt geen genoegen met zijn reserverol bij Chelsea, maar neemt manager Frank Lampard niets kwalijk. Niet de Franse spits, maar Tammy Abraham (22) krijgt de voorkeur in de spits. 

"Of ik het accepteer? Nee, ik accepteer het niet", zegt Giroud tegen Le Pelerin. "Je hoeft er niet per se depressief om te doen. Ik ben altijd respectvol en eerlijk geweest. Ondanks dat ik het niet eens ben met de trainer, bekritiseer ik hem niet. Maar voor mezelf kan ik dit niet accepteren omdat ik weet wat ik waard ben op het veld."

Giroud verliet Arsenal voor Chelsea. "Dat was geen makkelijke beslissing. Ik hield van Arsenal. Maar het voelde als een natuurlijke overstap, omdat Chelsea de club is die samen met Manchester City de meeste titels heeft gewonnen in de afgelopen tien jaar. Ik had met Morata en Higuain concurrentie, maar uiteindelijk won ik wel. Ik speelde de finale van de FA Cup en de Europa League-finale."

"Ik begin het jaar opnieuw moeizaam, maar zoals mijn broer al zei: ik moet mezelf zien op te bouwen. Al zou ik het graag anders zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws