Kranten zijn unaniem: Praet was de beste Rode Duivel tegen Kazachstan

Kranten zijn unaniem: Praet was de beste Rode Duivel tegen Kazachstan

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 13:10ma 14-10-2019 om 13:10

Na de 9-0 op San Marino liepen op de krantenredacties de meningen sterk uiteen op de individuele prestaties van de Rode Duivels. Na de 0-2 in Kazachstan zitten de rapporteurs op één lijn: Dennis Praet was de uitblinker.

Praet kreeg van alle kanten complimenten na zijn basisdebuut. Ook in de ogen van Het Nieuwsblad is Praet geslaagd voor zijn examen. Hij kreeg als enige Rode Duivel een 8 op 10. 'Complete wedstrijd voor de man die voor het eerst aan de wedstrijd mocht beginnen. Verdedigend én aanvallend. Knappe assist voor de 0-1', schrijft de krant erbij.

Het Laatste Nieuws had een 7 op 10 over voor zijn optreden, maar wees de middenvelder van Leicester City wel als Man of the Match aan. 'Komt nadrukkelijker in aanmerking voor een EK-selectie. Was zuiver, scherp en beslissend: zijn voorzet voor de 0-1 van Batshuayi was top', oogst hij hier eveneens complimenten.

Tot slot maakt Het Belang van Limburg de hattrick compleet. 'Dennis Praet stond voor zijn examen en ontgoochelde allerminst. Voetbalde met vertrouwen. Gaf een heerlijke assist voor Batshuayi, leed zelden balverlies en speelde altijd klaar kijkend.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Was Praet ook in jouw opinie de beste man?

Ja
83%
Nee
17%
(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws