'De enige die het seizoen van Man United kan redden is Ibrahimovic'

'De enige die het seizoen van Man United kan redden is Ibrahimovic'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 11:45ma 14-10-2019 om 11:45

Alleen Zlatan Ibrahimovic kan het seizoen van Manchester United redden, zegt voormalig United-verdediger Clayton Blackmore. Man United is dramatisch begonnen aan het seizoen en staat na acht duels twaalfde. Het spel is niet om over naar huis te schrijven.

Blackmore speelde van 1982 tot 1994 op Old Trafford en vindt dat zijn oude club Zlatan terug moet halen. "We missen een target man en de enige die dit seizoen kan redden voor ons is Ibrahimovic", zegt hij tegen The Mirror. "Hij heeft zichzelf al naar voren geschoven en is waarschijnlijk de beste die je nu kunt hebben. Hij is bijna twee meter, heeft de zwarte band en krijgt tegen iedereen kansen."

Zlatan (38) speelt momenteel in de Major League Soccer bij LA Galaxy, waar hij veel doelpunten maakt. "We hebben de laatste tijd afscheid genomen van zoveel aanvallers: Wayne Rooney is vertrokken, Robin van Persie is vertrokken.. Ze zijn echter niet vervangen", zegt Blackmore. "Het terughalen van Ibrahimovic is een no-brainer. Hij rent niet, maar dat is niet nodig omdat hij zo goed is."

"Er zijn niet veel spelers die kunnen joggen op het veld en toch de wedstrijd weten te controleren, maar toen hij hier nog was wonnen we wel prijzen met hem. We moeten hem in januari of wanneer dan ook proberen te halen, omdat hij de situatie kan leiden."

Blackmore komt echter ook met een andere naam. "Robert Lewandowski zou ook perfect zijn. Dat is misschien veelgevraagd, maar hij is ook de speler die de club nodig heeft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws