Cercle ook op zoek naar nieuwe sportief directeur? Vitali afwezig bij voorstelling

Cercle ook op zoek naar nieuwe sportief directeur? Vitali afwezig bij voorstelling

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 08:16ma 14-10-2019 om 08:16

Laatste update: maandag 14 oktober 2019 om 16:07ma 14-10-2019 om 16:07

Cercle Brugge heeft met Bernd Storck een nieuwe trainer in huis gehaald. Hij vervangt Fabien Mercadal, die De Vereniging maar niet weg kreeg van de rode lantaarn. Storck wil echter nog meer veranderingen doorvoeren.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Storck niet van plan is om het met de huidige staf aan de slag te gaan. De Duitser, die vorig seizoen Moeskroen voor de degradatie behoedde én ei zo na naar Play-Off 1 leidde, wil graag eigen mensen meebrengen naar het Jan Breydelstadion.

Het moge duidelijk zijn, Storck wil net als bij Moeskroen een groot aandeel hebben in het sportieve beleid van Cercle Brugge. Zo vreest de krant voor de toekomst van sportief directeur François Vitali, die verantwoordelijk is voor het huurlingenlegioen dat in huis werd gehaald.

Update: Kort nadat Cercle Brugge in de persoon van Bernd Storck een nieuwe hoofdcoach heeft aangesteld, moet het mogelijk ook op zoek naar een nieuwe sportief directeur. François Vitali was maandag namelijk de grote afwezige op de persvoorstelling van Storck.

Gedelegeerd bestuurder Oleg Petrov bevestigde dat Vitali overweegt te stoppen. "Hij is nog steeds bij de club, maar gaat door een moeilijke periode. Hij denkt na over te toekomst, we zullen zien hoe alles loopt", citeert Het Laatste Nieuws. Overigens werd ook bekend dat Storck een assistent en fysiektrainer meebrengt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Storck een goede keuze voor Cercle Brugge?

Ja
92%
Nee
8%
(621 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws