Degryse en Mulder zijn unaniem: Hij heeft mij zeker overtuigd

Degryse en Mulder zijn unaniem: "Hij heeft mij zeker overtuigd"

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 23:21zo 13-10-2019 om 23:21

De Rode Duivels zijn sinds donderdagavond geplaatst voor het Europees Kampioenschap in 2020. De plaatsen in de selectie van bondscoach Roberto Martinez zullen heel duur worden. Volgens Marc Degryse en Jan Mulder maakt Dennis Praet echter veel kans om mee te gaan.

De middenvelder van Leicester City kreeg zondagnamiddag tegen Kazachstan (0-2) zijn eerste basisplaats bij de Rode Duivels en hij liet een goede indruk achter. "In die rol naast Axel Witsel heeft hij getoond dat Martinez op hem kan rekenen", vertelde Degryse na de match bij VTM. "Hij heeft getoond dat hij honger heeft en hij vond bovendien makkelijk zijn weg in de ploeg. Dat is iets waar Martinez rekening mee zal houden."

Zijn collega-analist Jan Mulder was het roerend eens met Degryse. "Hij heeft mij zeker overtuigd. Nog niet op de manier van Hans Vanaken, want die bepaalde mee het spel tegen San Marino. Maar Praet integreert zich goed, is overtuigd van zichzelf en gegroeid als speler en persoon. Hij is balvast en een goede speler, maar de concurrentie is natuurlijk groot", besloot de Nederlander.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws