Volgens Eden Hazard kan het nog beter: Een goede mentaliteit getoond

Volgens Eden Hazard kan het nog beter: "Een goede mentaliteit getoond"

13-10-2019 19:33 Laatste update: 19:33
1

België won zondagnamiddag tegen Kazachstan met 0-2 en scoort momenteel een perfect rapport in de EK-kwalificatie. Kapitein Eden Hazard was dan ook gelukkig na de gewonnen match in Kazachstan.

"Ja, de cijfers zijn niet slecht, maar ze kunnen nog beter. Ik denk dat we naast die cijfers een goede mentaliteit getoond hebben", vertelde Hazard na de match aan Het Laatste Nieuws. "We hadden kunnen zeggen dat het slechts een “vriendschappelijke wedstrijd” was."

"Maar we hebben getoond dat we altijd zin hebben om te winnen en om beter te doen. Vandaag was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben ze makkelijker gemaakt door goed te bewegen en er alles aan te doen om de match te winnen."

De volgende wedstrijd voor de Rode Duivels is tegen Rusland. "We kennen hen natuurljk goed en dat is geen makkelijke tegenstander. De laatste wedstrijden tegen hen waren goed, maar we hebben er ook al 3-3 tegen gespeeld en het is nooit makkelijk om daar te winnen. Wij moeten klaar zijn, want we willen alle wedstrijden winnen", besloot Hazard.