Het klopt dat Lamkel Zé een beetje gek is, maar dat is zijn sterkte

"Het klopt dat Lamkel Zé een beetje gek is, maar dat is zijn sterkte"

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 15:00zo 13-10-2019 om 15:00

Laatste update: zondag 13 oktober 2019 om 15:03zo 13-10-2019 om 15:03

Over Didier Lamkel Zé is er dit seizoen al veel inkt gevloeid bij Antwerp. De Kameroener laat zich op én naast het veld opmerken. Zijn voormalige ploegmaat Romain Grange is daar niet verbaasd over.

Grange speelde samen met Lamkel Zé bij Niort en kent dus zijn fratsen. Toch heeft hij veel sympathie voor Lamkel Zé. "Didier is super vriendelijk, super innemend. Voordat hij zich ergert, moet je hem echt tot het uiterste drijven. Normaal gezien is hij behoorlijk kalm", vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

 "Hij heeft het nodig om goed omringd te zijn, om spelers rond zich te hebben die dicht bij hem staan. Soms zette ik hem op zijn plaats, maar in mijn eigen woorden. Ik denk dat hij dat makkelijker aannam, omdat ik een goede band met hem had."

Ook bij Niort liet hij zich al opmerken. Zo vierde hij ooit uitbundig een doelpunt... terwijl zijn ploeg 4-1 achter stond. "Hij deed alsof hij zopas de winning goal gescoord had. Ik dacht bij mezelf: die kerel is niet normaal. Het klopt dat hij een beetje gek is, maar dat is evengoed zijn sterkte. Hij kent geen druk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws