OPSTELLING: Rode Duivels treden met vijf andere namen aan tegen Kazachstan

OPSTELLING: Rode Duivels treden met vijf andere namen aan tegen Kazachstan

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 13:36zo 13-10-2019 om 13:36

Laatste update: zondag 13 oktober 2019 om 13:43zo 13-10-2019 om 13:43

De Rode Duivels zijn al geplaatst voor het EK en maken er nu het doel van om een perfect rapport (30 op 30) te behalen in de poule. Dan zal er zondag ook gewonnen moeten worden in Kazachstan. De Duivels zullen vanaf 15u aantreden met de volgende elf.

In de aanloop naar het tweeluik met San Marino en Kazachstan kondigde de bondscoach al aan veel spelers te zullen gebruikten. De Spanjaard houdt zich aan zijn woord. Ten opzichte van donderdag stuurt hij vijf andere namen het veld in. De afgelopen dagen werd er zelfs rekening gehouden met een zestal wijzigingen.

Martinez heeft echter besloten om zijn achterhoede niet aan te passen. Waar er een basisplaats voor Dedryck Boyata werd verwacht, start Thomas Vermaelen gewoon opnieuw. Het middenveld ziet er dan weer wel 100 procent anders uit. Thomas Meunier en Thorgan Hazard zijn de flankspelers van dienst. Axel Witsel en Dennis Praet vormen voor de eerste keer het centrale duo.

In de aanval ontbreekt enkel Romelu Lukaku. De topschutter aller tijden reisde niet mee naar Kazachstan, nadat hij met last aan de quadriceps arriveerde bij de nationale ploeg. Michy Batshuayi is in de punt van de aanval zijn logische vervanger.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Martinez de juiste keuzes gemaakt?

(215 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws