Standard is al bezig met volgende mercato: scout in de tribune bij interland

Standard is al bezig met volgende mercato: scout in de tribune bij interland

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 11:11zo 13-10-2019 om 11:11

Laatste update: zondag 13 oktober 2019 om 11:23zo 13-10-2019 om 11:23

Nu de Jupiler Pro League even 'on hold' staat vanwege de interlandbreak, kunnen de Belgische clubs daarvan gebruik maken om de automatismen in het elftal bij te slijpen. De vele interlands dezer dagen zijn echter ook een paradijs voor scouts, weet men bij Standard Luik.

De voorrondes voor het Europees Kampioenschap bieden de kans om spelers aan het werk te zien die tijdens het competitievoetbal minder in het oog springen. Zo cirucleert er op Twitter een lijstje van clubs die een scout hebben gestuurd naar Oostenrijk-Israël. Dat duel werd zaterdagavond afgewerkt en eindigde op 3-1. In totaal hadden ruim twintig scouts een ticketje geregeld voor de ontmoeting.

Tot dat twintigtal behoorde ook een mannetje van Standard. Voor welke speler de scout in kwestie naar het Ernst Happel-stadion is afgereisd, is voorlopig niet duidelijk. Bij de Oostenrijkers loopt heel wat jong talent rond, terwijl Eran Zahavi de grote man is in het Israëlische team. De aanvaller scoorde in Wenen, waardoor hij nu al aan tien treffers zitten in deze voorrondes. Daarmee is Zahavi topschutter van alle landen. De 32-jarige spits lijkt echter geen spek voor de bek van Standard, aangezien hij in China voetbalt en daar erg goed zijn boterham verdient.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws