Venanzi steekt Anderlecht hart onder de riem: Was bij ons ook zo

Venanzi steekt Anderlecht hart onder de riem: "Was bij ons ook zo"

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 07:30zo 13-10-2019 om 07:30

Marc Coucke heeft sinds de overname van Anderlecht niet veel mooie momenten gekend. Na anderhalf jaar zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven en ook financieel kan de club niet doorduwen. Bruno Venanzi, voorzitter van Standard, weet echter dat dit tijdelijk is.

Hij maakte hetzelfde mee bij zijn overname van Standard. "De financiële situatie was toen ook niet goed en mijn ploeg vertoefde tijdens de eerste weken ook in de lagere regionen van het klassement. Maar we zijn er uiteindelijk in geslaagd een bepaalde structuur neer te zetten. Sinds een jaar zijn de rekeningen weer in balans. En op sportief gebied zijn de resultaten nu goed", klinkt het bij Trends.

Ook Club Brugge is volgens Venanzi een goed voorbeeld. "In Brugge trof Bart Verhaeghe ook een club in problemen aan toen hij begon in 2011. Hij kende ook heel wat moeilijkheden, maar wat hij sindsdien heeft neergezet is erg opmerkelijk. Die club verkeert momenteel ook financieel in een erg goede gezondheid."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws