Aston Villa en Engeland helemaal overtuigd: 'Engels is koopje van de zomer'

Aston Villa en Engeland helemaal overtuigd: 'Engels is koopje van de zomer'

12-10-2019 19:30
10

Björn Engels mocht afgelopen zomer zijn droom waarmaken. De verdediger vertrok richting de Premier League, waar hij bij Aston Villa aan de slag ging. Onze landgenoot kon daar ook al indruk maken.

De verdediger lijkt nu al een vaste basispion te zijn en begon al acht competitiewedstrijden op rij aan de match. Bij Birmingham Mail is men bijzonder lovend voor de jeugdspeler van Club Brugge.

'Acht miljoen euro. Daarmee is hij het koopje van de voorbije zomer', schrijft de Engelse krant. 'Engels speelt in de Premier League als een geroutineerde professional. Hij startte in elke Premier League-wedstrijd samen met zijn partner Mings, en het duo doet het voortreffelijk', klinkt het.

Al kan Aston Villa toch maar moeilijk de 0 houden. 'Dat is uiteraard niet aangenaam, en straks komen er nog grotere tests aan tegen Manchester City en Liverpool. Desondanks is Engels een briljante aanwinst voor de ploeg van trainer Smith. Kalm en matuur, er zijn niet veel centrale verdedigers die zich zo aanpassen aan het Britse voetbal. Een groot succes, die Engels', besluit de krant.