Aston Villa en Engeland helemaal overtuigd: 'Engels is koopje van de zomer'

Aston Villa en Engeland helemaal overtuigd: 'Engels is koopje van de zomer'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 19:30za 12-10-2019 om 19:30

Björn Engels mocht afgelopen zomer zijn droom waarmaken. De verdediger vertrok richting de Premier League, waar hij bij Aston Villa aan de slag ging. Onze landgenoot kon daar ook al indruk maken.

De verdediger lijkt nu al een vaste basispion te zijn en begon al acht competitiewedstrijden op rij aan de match. Bij Birmingham Mail is men bijzonder lovend voor de jeugdspeler van Club Brugge.

'Acht miljoen euro. Daarmee is hij het koopje van de voorbije zomer', schrijft de Engelse krant. 'Engels speelt in de Premier League als een geroutineerde professional. Hij startte in elke Premier League-wedstrijd samen met zijn partner Mings, en het duo doet het voortreffelijk', klinkt het.

Al kan Aston Villa toch maar moeilijk de 0 houden. 'Dat is uiteraard niet aangenaam, en straks komen er nog grotere tests aan tegen Manchester City en Liverpool. Desondanks is Engels een briljante aanwinst voor de ploeg van trainer Smith. Kalm en matuur, er zijn niet veel centrale verdedigers die zich zo aanpassen aan het Britse voetbal. Een groot succes, die Engels', besluit de krant.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Hebben de prestaties van Engels jou verrast?

(162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws