Belgische U19 wint alweer niet, Engeland te sterk voor jonge Rode Duivels

12-10-2019 18:14

De Belgische U19 blijft wachten op een overwinning in de International Marbella Cup. Na het gelijkspel tegen Frankrijk gingen de jongens van Jacky Mathijssen met 4-2 de boot in tegen Engeland.

Vrijdag speelde de jonge Rode Duivels al tegen Frankrijk. Dat duel eindigde op 2-2. Colassin en Essabri maakten voor ons land de doelpunten. Een dag later volgde de partij tegen Engeland.

Die begon niet al te best. Na nog geen tien minuten voetballen kwamen de jonge Rode Duivels al op achterstand. Die werd een kwartier later weggewerkt door de ploeg van Jacky Mathijssen. Toch was de suprematie van Engeland te groot. Nog voor rust werd het 1-2, net daarna 1-3. Op het uur prikten de jonge Rode Duivels terug, maar net voor tijd besliste Bobby Duncan de partij met een knappe vrije trap.

Bij de Rode Duivels werden de doelpunten gescoord door Vertessen en Essabri.