Breaking news

Stunttransfer op komst? ‘Twee Belgische clubs onderhandelen over Vertonghen’

Witsel krijgt zondag Praet naast zich op het middenveld: Mijn rol verandert niet

Witsel krijgt zondag Praet naast zich op het middenveld: "Mijn rol verandert niet"

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 17:18za 12-10-2019 om 17:18

Roberto Martinez gaat zondag tegen Kazachstan zijn middenveld herschikken. Axel Witsel zal spelen aan de zijde van Dennis Praet. Volgens de middenvelder van Borussia Dortmund zal er echter weinig veranderen.

Witsel werd donderdag tegen San Marino gespaard maar keert nu terug in de basis. "Ik speelde niet donderdag. Dat was niet op mijn vraag. Ik wil altijd spelen. Maar het programma is zwaar, ook bij de club. Dus is het goed dat ik niet speelde. Maar als ik zelf mocht kiezen, had ik gespeeld", vertelde Witsel volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie.

"Nu zal ik naast Dennis Praet spelen. Er zijn veel spelers die op die positie kunnen spelen. De Bruyne, Tielemans, Vanaken,... dat is een goed teken. Als er veel spelers naast mij kunnen spelen, is het goed. Mijn rol verandert niet. Wij willen eerste worden in de groep, dus is winnen belangrijk voor ons. En daar gaan we ook alles voor doen."

"Ik was verrast dat Kazachstan van Cyprus verloor. Kazachstan heeft een goed team. Maar tegen België is elke tegenstander altijd meer gemotiveerd. Dat geldt ook voor Kazachstan. Het zal ook een andere wedstrijd worden dan thuis tegen San Marino: we hadden een lange vlucht, we sliepen niet veel - vanavond zullen we goed moeten slapen -  en het is ook kunstgras", besloot Witsel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws